O privire inapoi- vara 2016

“V imi spunea acum 2 luni si ceva ca la sfarsitul verii o sa fiu cu totul alta persoana, o persoana schimbata, noua, si pe care o va ajuta pe parcurs ca sa o vada cum infloreste.

Si a avut atata dreptate. Sunt atat de altfel, sunt atat de bine, si inca nu cel mai bine.

M-am schimbat ENORM vara asta, mi-am schimbat principiile mele invechite, mi-am schimbat atitudinea fata de mine, fata de realitate, fata de oameni. Am citit, am ras, am plans, am adorat, am invatat pentru BAC, am luat BAC-ul, am mers in Vama imediat dupa BAC, am fost admisa la facultate, am intrat la buget, am baut, am baut muuuult, am scris, am fumat sute de pachete de tigari, am iubit, am tradat, am inselat, am trecut peste, am iertat, am suferit, am iesit aproape in fiecare seara, daca nu din doua in doua zile, am legat prietenii, am rupt prietenii, am fost tradata, am fost mintita, am fost jucata, am fost adorata, am avut sute de discutii geniale, am prins FIECARE rasarit in ultima luna de vara, am facut cel mai bun sex din viata mea, am pierdut de 18 ori la whist, am fost iar in Vama si a fost una din cele mai rele nopti din viata mea, am fost indragostita, am fost abandonata, am fost atinsa, am fost admirata, am fost incurajata, am sarutat, am muscat, am realizat FOARTE multe, am fost muscata, am fost extraordinar de haos deci m-am regasit..

 

Am gasit “leoaica” din mine si am daramat zidurile. Si acum, gasindu-ma, o sa imi exploatez la maximum focul din mine, pentru ca a fost stins, poate nu a fost aprins niciodata, dar stiu sigur ca are o flacare mare.

Multumesc V, multumesc oricui care mi-a calcat in viata vara asta, pentru ca fara voi nu as fi reusit sa ajung aici.”

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s